Öppen utlsyning

| Nästa tillfälle att ansöka om forskningsbidrag från Stiftelsen Arkus är den 1 oktober. Passa på att redan nu läsa på om inriktningar och villkor och skissa på din ansökan.

Arkus främjar praktiknära kunskapsutveckling via projektanslag och publicering.

För tillfället prioriterar vi två inriktingar på ansökningar,

Studier inom energiområdet

Studierna ska handla om tydliga kopplingar mellan teknik, människor/verksamheter och arkitektur, eller om förutsättningar som är nödvändiga för att arkitektur ska skapas.
Läs mer

Studier om bebyggelse i miljonprogramsområden

Studierna ska handla om tydliga kopplingar mellan människor/verksamheter och arkitektur, eller om förutsättningar som är nödvändiga för att arkitektur ska skapas.
Läs mer

Det går alltid att höra av sig till oss och ställa frågor, hör av dig till info@arkus.se så besvarar vi din fråga så snart vi kan.

Läs även om var du kan söka ytterligare stöd för din forskning

0 kommentarer |

Skicka till en vän
Kommentarer
Lägg till kommentar
 

Har du en idé om ett forskningsprojekt?

Har du en idé om ett forskningsprojekt? Kontakta Arkus om du behöver hjälp att formulera idén tydligare för dig själv och för eventuella samarbetspartners. Läs också på webbplatsen hur du söker projektanslag hos oss för genomförandet.
Läs mer om anslag

Här bor vi

Vi sitter tillsammans med Byggherrarna, Fastighetsägarna, IQ Samhällsbyggnad och Energi- och miljötekniska föreningen mitt i City. Kontakta Arkus