Modernismens tegelfasader

Efter Moderna tegeldetaljer kommer nu Modernismens tegelfasader. De tekniska lösningar som utvecklats under 1900-talet har visat sig skapa problem. I boken beskrivs hur skador i fasader kan repareras på bästa sätt tekniskt och med hantverksmässig varsamhet om de speciella kvaliteter som tegelfasader från dessa decennier präglas av.

Modernismens tegelfasader är av särskilt intresse för arkitekter, antikvarier, byggnadsingenjörer, hantverkare och alla de som förvaltar eller på andra sätt arbetar med modernismens byggnader. Den vänder sig även till en bredare publik med intresse för arkitektur och byggnadshistoria. Boken är ett resultat av forskningsprojektet Korrosionsskador i tegelfasader - värdering och åtgärder, som finansierats av Riksantikvarieämbetet och administrerats av Kulturen i Lund. Arkus har bidragit till publicering och spridning.

ISBN: 9789197895736

Utgivningsår: 2011
Ordinarie pris: 300 sek + moms 6 %
F-pris och pris för medlemmar: 150  sek + moms 6 %

Pris 360:- Beställ

0 kommentarer | Kategorier: material

Skicka till en vän
Fler produkter i samma kategori
Kommentarer
Lägg till kommentar
 

Publikationer/Publications

Arkus medlemmar har rabatt på alla publikationer. Medlemmar köper till förlagspris, som oftast är 50 procent av försäljningspriset. Beställningen stäms av mot medlemsregistret och rabatten erhålls automatiskt. Du som är medlem får dessutom nya publikationer och forskningsrapporter skickade till dig/ditt företag direkt från tryckeriet utan kostnad.

  • Priset som visas är fullpris exklusive moms (6%).
  • Observera att fraktkostnad alltid tillkommer.
  • Återförsäljare, förlag och bokhandlare, var vänliga kontakta Arkus för F-priser eller specialrabatter.
Link to The Western Habour

Link to Energy and Architectural Design