Om kontorslandskapens akustik och arkitektur – Vad örat hör men ögat inte ser

Kontorslandskap är en arbetsmiljö som blir mer och mer vanlig. Ljudfrågan är central – ljudstörningar är ett av de största problemen. Kontorslandskapens akustik och arkitektur är en referensöversikt och en handbok för området. Författare: Björn Hellström

Skriften består av två delar: Den första delen innehåller en introduktion till akustikens teori, metodik och begrepp. Del två är en form av handbok med text och bildbeskrivningar av olika problem och akustiska designlösningar.

Författare är Björn Hellström, docent, arkitekt och akustisk designer. Björn, som är en av Sveriges mest kunniga på området, är verksam som forskare vid Konstfack och som arkitekt hos Tyréns.

Arkus skrift nr 68

ISBN: 978-91-978957-8-1

Utgivningsår: 2012

Medlemmar köper till F-pris: 80 sek. Moms 6 % och frakt tillkommer.

Pris 160:- Beställ

1 kommentarer | Kategorier: arbetsplats

Skicka till en vän
Fler produkter i samma kategori
Kommentarer
  • 2015-05-01 skrev Cleber

    Velkommen hjem Moa!Tenker det har ve6rt en kjekk og inspirerende tur ja, slik skal sirmerfemoen ve6re:-)He5per alle batteri er ladet og at du koser deg glugg disse fine sommerdagene.Hos meg har det ve6rt travelt, men ne5 er det kun to dager igjen se5 er det ferie hos oss ogse5. Butikken blir e5pen to helger fremover, se5 stenger vi en helg, og fe5r dermed to uker fri:-)klemmer fra meg til deg

Lägg till kommentar
 

Publikationer/Publications

Arkus medlemmar har rabatt på alla publikationer. Medlemmar köper till förlagspris, som oftast är 50 procent av försäljningspriset. Beställningen stäms av mot medlemsregistret och rabatten erhålls automatiskt. Du som är medlem får dessutom nya publikationer och forskningsrapporter skickade till dig/ditt företag direkt från tryckeriet utan kostnad.

  • Priset som visas är fullpris exklusive moms (6%).
  • Observera att fraktkostnad alltid tillkommer.
  • Återförsäljare, förlag och bokhandlare, var vänliga kontakta Arkus för F-priser eller specialrabatter.
Link to The Western Habour

Link to Energy and Architectural Design